The Avenue Condo

For the condo board at The Avenue condominium, it was a high priority to upgrade their Lobby, Club room and Lounge as this was the first impression visitors would have of their building.


Equinox got involved with the designers, Raymond Chiappetta Associates, and worked with the committee to ensure the renovation of these spaces was carefully managed from beginning to end. The fact that the lobby would continue to be used by the residents during the construction required the team at Equinox put a high priority on continued functionality of the space and safety at all times.


Another key focus of our team was being proactive about procurement of the materials. Purchasing key products before starting the physical work helped to ensure the actual construction schedule could be compressed and the impact on the residents would be reduced.